lunes, 3 de junio de 2013


Facebook: Es una pagina social on pots publicar les teves noticies i penjar fotos teves i xatear amb el teus amics. Aquesta pagina lleva mols anys oberta i es pot conèixer a gent pero tens que tendré compte perquè hi ha gent que no es la que i és a la seva foto de perfil. El facebook es va crear a la universitat de harvard.

Youtube: és un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. Va ser creat per tres extreballadors de paypal el febrer de 2005.YouTube fa servir un reproductor en línia basat en Adobe flash per mostrar el seu contingut,És molt popular gràcies a la possibilitat d'allotjar vídeos personals de manera senzilla. Allotja una varietat de clips de pel·lícules, programes de televisio i vídeos musicals. . Els enllaços a vídeos de YouTube poden ser també insertats en blocs i llocs web personals fent servir API o incrustant codi HTML.


Google:és l'empresa propietària de la marca Google, el producte principal de la qual és el motor de recerca del mateix nom. Va ser fundada el 4 de septembre del 1998 per Larry Page i Sergey Brin , dos estudiants de doctorat en ciències de la computació de la Universitats d'Stanford, que el gener de 1996 van aconseguir un cercador més eficaç anomenat Google, capaç de mostrar els resultats de la recerca en un ordre jeràrquic condicionat pel nombre de visites. Google es per buscar tot tipus d' informació esta creada ya fa molts anys aquesta pagina es oficial en tot el mon.




aquest es un exercici d'angles sobre l'informatica




No hay comentarios:

Publicar un comentario